El nostre és un centre parroquial concertat per la Conselleria d’Educació a totes les etapes educatives.

Oferim Educació Infantil (3-4-5 anys), Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat. Ensenyament en valencià i castellà, Batxillerat de Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials, des de les quals es pot tindre accés a tots els estudis universitaris. El seu fill començarà als 3 anys i deixarà el Centre per anar-se’n a la universitat.

Des d’aleshores fins ara, als nostres 60 anys d’història, hem viscut canvis notables tant a nivell d’instal·lacions com l’adequació als temps que vivim, tenint com a referent els barems de la selectivitat com uns dels més alts, així com la formació de personalitats del món de la ciència, la cultura o les lletres. Hui contem amb dos unitats de tots els cursos d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat i una plantilla de docents i treballadors del Centre de més de 60 persones compromeses amb aquest apassionant projecte educatiu.

Al Col·legi Parròquia Sant Bertomeu sempre se li ha qualificat com l’escola del poble, per haver estat implicada en totes les activitats que a Godella es fan, tant lúdiques com culturals, solidàries o compromeses amb “mil batalles” i aquesta manera de ser i actuar tant personal ens acompanya des de fa 60 anys.