A aquesta secció podeu trobar les reflexions per ajudar al creixement espiritual de tota la comunitat educativa.

CURS 19-20

Desembre’19: ““JESÚS TE RECUERDA: JOVENES CON RAICES EN DIOS Y EN LA FAMILIA”

Hoja de reflexión mensual_DICIEMBRE 2019

Novembre’19: “JESÚS TE ANIMA A SER FELIZ”

Hoja de reflexión mesual_NOVIEMBRE 2019

Octubre’19: “TÚ ERES MI HIJO AMADO”

Hem començat un nou curs, un camí a recórrer acompanyant i acompanyats per Jesús i per altres persones i als qui, prop de nosaltres, estan disposats a viure l’experiència de compartir camí i Missió.
Tant el lema, com els continguts que es desenvolupen al llarg dels mesos, sorgeixen de l’exhortació apostòlica postsinodal CHRISTUS VIVIT del sant Pare Francisco als joves i a tot el poble de Déu.

Hoja de reflexión mesual_Octubre 2019

CURS 18-19

Juny’19: L’AMISTAT ÉS PRESÈNCIA

Aquest mes de juny estem celebrant solemnitats que ens acosten a descobrir el rostre de Déu mitjançant les lectures i la comprensió del Misteri: Ascensión, Pentecosta, la Santíssima Trinidad, Corpus… En totes aquestes festes, Déu es mostra als homes ensenyant-nos el mandat de l’Amor

Hoja de reflexión mesual_Junio 2019

Maig’19: L’AMISTAT COMPORTA FIDELITAT

Aquest mes de maig vam celebrar també el mes de Maria, que comença amb la celebració de Sant Josep obrer i finalitza amb la Visitació de la Verge Maria a la seua cosina Santa Isabel. En aquest mes hi ha festivitats especials com la Verge dels Desemparats i també el Dia de la Mare.

Hoja de reflexión mensual Mayo 2019 (castellà)

Abril’19: L’AMISTAT ÉS ENTREGA I AMOR

Aquest mes amb motiu de la Setmana Santa i la Pasqua, la nostra agenda gira entorn de l’amor i el lliurament inspirats a la cita de Sant Joan que diu: “Ningú té un amor més gran que el qui dóna la vida pels seus amics “Jn 15, 13.

Hoja de reflexión mensual Abril2019 (castellà)

Març’19: L’AMISTAT ÉS PERDÓ

El tema que aquest mes abordarem a l’Agenda de Col·legis Diocesans amb els alumnes és: L’AMISTAT ES PERDÓ.

Aquest mes, a propòsit del inici del nou temps litúrgic de la Quaresma, la de definim com perdó, com reconciliació que ens permet acostarnos al misteri Pasqual.

Hoja de reflexión mensual marzo 2019 (castellà)

Febrer’19: L’AMISTAT DE VERITAT

El tema que aquest mes abordarem a l’Agenda de Col·legis Diocesans amb els alumnes és: L’AMISTAT DE VERITAT.

Al mes passat, vam pretendre acostar-nos al do de l’amistat des de l’experiència de la paciència com a ingredient que sosté i enforteix la relació entre amics.

Aquest mes ens aturem en l’adjectiu “DE VERITAT” per qualificar aquesta relació i distingir-la de la que és falsa o interessada.

Hoja de reflexión mensual febrero 2019 (castellà)