Alumni Sant Bertomeu és el principi d’un projecte que volem construir amb els antics alumnes del Col·legi Sant Bertomeu de Godella. El nostre objectiu és crear una extensa xarxa social d’antics estudiants per organitzar activitats i propostes que els permeta mantenir el contacte però, també, per generar xarxes de contactes per al futur. Els nostres estudiants són la nostra millor carta de presentació ja que representen el talent i l’esforç forjats entre els murs d’aquest apassionant projecte educatiu de més de 60 anys d’història.

T’animem a compartir aquesta pàgina amb els teus companys del Sant Bertomeu i emplenar el següent formulari per formar part de la nostra base de dades.

Formulari ALUMNI

També pots contactar amb nosaltres enviant-nos un e-mail amb el teu nom, any de graduació i totes les propostes i suggerències que vols fer-nos arribar.

alumni ARROVA santbertomeu.es

Missatge d’agraïment i benvinguda a aquest fòrum de Vicente Pérez Vidal, mestre de Primària.

Hui voldria, des d’aquest fòrum, donar les gràcies a tots: pares, mares, iaios, iaies i sobretot als alumnes que han passat per diferents nivells en aquest Col·legi Parròquia Sant Bertomeu. Sense tots ells, als professors i professores no ens lluiria el treball realitzat.

Deia “Gràcies” per també fer-nos feliços, a l’haver intentat sempre aportar alguna cosa a la vostra formació i a la vostra vida. Gràcies per, després de tants anys treballant, fer-nos sentir membres d’aquesta gran família que és el nostre Col·legi. L’escola que ha estat la nostra segona casa, el nostre “Hogar”.

Continuem creixent junts.

Vicente Pérez Vidal