Slide

BLOG

Descobreix-nos

 

2n premi Concurso de cristalización en la escuela de la Ciudad de las Artes y las Ciencias. 

Volem compartir amb tota la comunitat educativa que les nostres alumnes, Salomé Jaén, Mireia García Del Arco i Raquel Alabadí, han obtingut el 1r premi pel vídeo amb més visualitzacions i el 2n premi General.

Enhorabona, Xiques!!!!

https://www.cac.es/web/cristalografia/ganadores-cristalografia

I moltes gràcies a tots per la vostra participació.

“Concurs de Cristal·lització a l’escola” 

Vos presentem els vídeos del projecte que forma part del concurs que organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències de la cuitat de Valencia  i en el que participem les nostres les nostres alumnes: Salomé Jaén, Mireia García Del Arco i Raquel Alabadí.

Vos demanen els vostre suport als dos vídeos que estan penjats al Youtube del Centre, donant like, dins el següent enllaç:

→ canal de secundaria  ←

Molta sort i moltes gràcies

 

DÉU T’HA ESCOLLIT

Escoltes la crida?

Estàs disposat a respondre?

LA LLIBERTAT DELS FILLS DE DÉU.

 

FULL REFLEXIÓ MENSUAL MAIG 2021: 

DÉU T’HA ESCOLLIT

 Ací teniu la reflexió del mes de maig. Vos convidem a llegir-la i reflexionar al voltant de la llibertat dels fills de Déu.

 LLEGIR MÉS                                     LEER MÁS  

Projecte Real Fish ABRIL

Des del Centre i junt a Serunion preocupats per crear hàbits de vida saludables i motivar a menjar nous aliments, ens varem sumar  al projecte Real Fish, en el que cada mes se li ofereix a l’alumnat una recepta especial elaborada pel Xef Sergio Fernández i que se us facilita per si voleu realitzar-la vosaltres a casa i compartir-la amb nosaltres per xarxes socials del Centre. 

Aquí us adjuntem la recepta del mes d’abril, aquesta vegada els peixos protagonistes són el rap i els calamars. 

Esperem que gaudiu a casa de la seva elaboració.

 LLEGIR MÉS 

XXXI Olimpiada matemàtica 

Estimada comunitat educativa, 

Volem donar l’enhorabona als nostres alumnes classificats en la fase comarcal. 

LLEGIR MÉS 

Reflexió mensual: Crist està Ressuscitat! Al·leluia, Al·leluia.

Benvolguts amics. Us saludem a tots, ja bastant avançat el mes d’abril i amb ell, la vivència del temps de Pasqua després de les merescudes vacances d’aquest període escolar. També hem iniciat el tram final del nostre singular curs acadèmic.

Us saludem amb l’expressió que ve acompanyant-nos cada dia. Sí, els cristians afirmem que Jesús de Natzaret, el Mestre, està ressuscitat i constituït Senyor de la vida i de la mort. Vos convidem a que continue llegit la reflexió mensual del mes de abril.

LLEGIR MÉS