Borrador automático

III Sang Valentí Diocesà al Sant Bertomeu

 El passat dilluns 5 de gener el Col·legi Sant Bertomeu de Godella de nou va celebrar el III Sang Valentí Diocesà, que s’emmarca dintre del projecte d’Aprenentatge Servei (ApS) de Donació de Sang, que desenvolupen 59 Col·legis Diocesans participants. L’acte es va desenvolupar en el seu del centre de Godella


L’objectiu del projecte és donar a conéixer quant important és donar sang, ja que la sang no es pot comprar ni fabricar, sols es pot aconseguir mitjançant una transfusió, així com aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants. El projecte servix també per a crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans. És per tot això que el Col·legi Sant Bertomeu es congratula en poder ser, una any mes, l’organitzador de la campanya, i aportar el seu granet de sorra per a salvar vides. El centre ha animat als familiars, coneguts i, en general, a tota la comunitat educativa i veïns del Godella, a col·laborar en la campanya de donació.


El centre, a més, ha realitzat moltes activitats al voltant del projecte, com per exemple: representació de l’aparell circulatori; manualitats per a dissenyar alguns detalls per a donar als donants; diferents cartells per a decorar el lloc de la donació; també s’han projectat vídeos de conscienciació i s’han realitzat estudis sobre el tipus de sang. A més, s’han dut a terme activitats que mostren la importància de la donació, i als més menuts se’ls han contat contes com a activitat d’inici i implicació en el projecte en l’etapa primerenca.


El Col·legi, enguany, ha aconseguit fer una col·lecta de 48 persones donants, que ha consolidat a un total de 5 noves persones donants.

 

Deja un comentario