SBT Internacional es un repte ambiciós i emocionant que hem començat als últims anys, inicialment a l’etapa de Secundària, amb la intenció d’ampliar el programa a la resta d’etapes als pròxims anys.

La possibilitat de viure i estudiar temporalment en un altre lloc del món és enriquidora per al creixement personal, acadèmic i professional, no només la possibilitat de conèixer altres contexts i altres cultures sinó també a saber empatitzar amb altres famílies, a més de permetre que els alumnes desenvolupen les seves capacitats i autonomia personal.

Si anem més enllà i pensem en el món laboral, les companyies valoren que els seus treballadors tinguen un pensament i una visió globals, així com la capacitat de poder relacionar-se de manera intercultural. Quan un alumne realitza l’intercanvi, adquireix aquestes competències en conèixer, estudiar i conviure amb persones de diferents de països.

Us presentem a aquesta secció tots els projectes internacionals i les capacitacions en llengües extrangeres en què hem participat:

Per rebre més informació podeu contactar amb:

secundaria ARROVA santbertomeu.es