El nostre és un centre parroquial concertat per la Conselleria d’Educació a totes les etapes educatives.

Oferim Educació Infantil (3-4-5 anys), Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat. Ensenyament en valencià i castellà, Batxillerat de Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials, des de les quals es pot tindre accés a tots els estudis universitaris. El seu fill començarà als 3 anys i deixarà el Centre per anar-se’n a la universitat.

Al Col·legi Parròquia Sant Bertomeu sempre se li ha qualificat com l’escola del poble, per haver estat implicada en totes les activitats que a Godella es fan, tant lúdiques com culturals, solidàries o compromeses amb “mil batalles” i aquesta manera de ser i actuar tant personal ens acompanya des de fa 60 anys.

Des d’aleshores fins ara, als nostres 60 anys d’història, hem viscut canvis notables tant a nivell d’instal·lacions com l’adequació als temps que vivim, tenint com a referent els barems de la selectivitat com uns dels més alts, així com la formació de personalitats del món de la ciència, la cultura o les lletres. Hui contem amb dos unitats de tots els cursos d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat i una plantilla de docents i treballadors del Centre de més de 60 persones compromeses amb aquest apassionant projecte educatiu.