Vos presentem la nostra campanya de donació de sang: II Sang Valentí Diocesà, en el que col·laborem amb 58 Col·legis Diocesans. 

Amb el projecte hem aprés una valuosa lliçó: 

La sang és fonamental per a nosaltres i que no es pot comprar ni fabricar, només la pots aconseguir mitjançant una transfusió de sang.

 

 Aquest emocionant projecte d’APRENENTATGE SERVEI te l’objectiu d’aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants. En aquesta ocasió som organitzador de les donacions al nostre Centre, ens encantaria comptar amb el vostre suport i col·laboració per motivar a la gent perquè vinga el proper 16 de febrer de 16:30 a 20:30 a donar sang, al nostre Centre. 

Nosaltres no podem posar el braç, per això volem que vosaltres, vertader exemple en les nostres vides, acudiu el dia 16 a donar.

NO PODEU FALTAR!!!!

Els alumnes del Sant Bertomeu 

(Gener 2023)

Jornada de donacions dia 16 de febrer.

Us deixem un xicotet resum de la jornada viscuda el passat dia 16 de febrer en la campanya de donacions de sang que va tindre lloc en el col·legi com a final del projecte aprenentatge servei (*APS) en el qual participem al costat d’altres 51 col·legis diocesans. 

Va ser un dia molt emotiu, de molt nervis i sobretot de molta solidaritat, en el qual participem tota la comunitat educativa. 

El resum final d’aquest projecte i de tot el treball realitzat és aconseguir 64 donacions de sang i 12 nous donants. 

Gràcies a tots per la vostra participació i col·laboració.

Campanya "SANG VALENTÍ II"

videos promocionals de la campanya "SANG VALENTI I"

galeria d'imatges de la campanya "SANG VALENTI I" al centre