Slide

LA NOSTRA HISTÒRIA

Descobreix-nos
La nostra història naix a l’estiu de 1958 de la mà de Don Bartolome Albert Soler (retor del moment), l’Arquebisbat de València i d’un conjunt de persones immerses en el treball social i cultural del moment a la parròquia I al poble de Godella, del qual cal destacar a Don Vicente Alonso Bargues, mestre, actor i director teatral del moment al poble. D’eixe impuls es crea el “Hogar”, un lloc xicotet on xiquets del poble estudien l’ensenyament elemental amb escassos recursos.

Passats els anys I el creixement de l’escola , a més de tindre dos grups per curs s’incorpora com a Filial 9 de l’Institut Luis Vives de València per impartir estudis superiors I així donar tota l’oferta necessària abans d’entrar a la universitat.

La nostra escola ha viscut canvis notables durant tota la seua història, tant a nivell d’instal·lacions com l’adequació als temps que vivim, tenint com a referent els barems de la selectivitat com uns dels més alts, així com la formació de personalitats del món de la ciència, la cultura o les lletres.

Hui conta amb dos unitats de tots els cursos d’infantil, primària, ESO i batxillerat i una plantilla de docents i treballadors del Centre de més de 60 persones al cap del titular Don Raúl Navarro.
Al Col·legi Parròquia Sant Bertomeu sempre se li ha qualificat com
l’escola del poble, per haver estat implicada en totes les activitats que a
Godella es fan, tant lúdiques com culturals, solidàries o compromeses amb
“mil batalles”. Aquesta manera de ser i actuar tant personal ens acompanya
des de fa ara 62 anys.

Ja hem commemorat el nostre 60é aniversari compartint amb totes les famílies que després de sis decades treballant molt dur cada día, encara seguim al peu del canó, lluitant per ser l’escola que volem ser, l’escola que vols pels teus fills.

Des d’ací volem transmetre el nostre agraïment a totes les persones que han fet i que fan cada dia possible aquest apassionant projecte educatiu.
¡Gràcies!