PASTORAL DEL CENTRE 

El Caràcter Propi del Col·legi definix “la tasca educativa assumida com una participació en la missió evangelitzadora de l’Església”; esta missió és la que denominem “Pastoral”.

Tota activitat del Centre és una activitat “pastoral”, és a dir, vol transmetre els valors i l’estil de vida de l’Evangeli. A més, dins de les activitats que el Col·legi organitza, tenen cabuda moments especials on es fa més visible la Paraula de Déu i el missatge de Jesús.

Esta tasca és progressiva i comença per anar creant en els alumnes la capacitat del silenci, d’escoltar al propi cor i de llegir la vida “des de dins”. Així tenim moments d’oració, de pau, de celebració de l’Eucaristia.

Possibilitem al nostre alumnat que es preparen, lliure però seriosament, per als sagraments d’iniciació cristiana: Primera Comunió i Confirmació, així com formar part del Moviment Júniors MD, grup de formació cristiana on xiquets, adolescents i jóvens poden disposar d’un espai on seguir la seua formació cristiana en un temps tan significatiu com és el temps lliure.

En este procés de maduració oferim possibilitats de convivències o experiències que puguen ajudar-los en el seu creixement com a cristians.

Volem donar oportunitats perquè la comunitat educativa celebre la fe amb tot el seu sentit, com a comunitat cristiana que som.

Volem també, oferir possibilitats als pares i al personal del Centre, perquè la pastoral és tasca de tots.

_______________

Campanya Quilo 2020

Com ja és tradicional en el nostre Col·legi, iniciem un any més la Campanya Quilo en col·laboració amb Càritas-Godella.

Pots realitzar una aportació entre els dies 23 de novembre al 2 de desembre a  classe 

Ací podràs trobar més informació 

_______