Inaguració UNICTF

Dues alumnes del Centre, Salomé Corell i Raquel Alabadí, participen en la inauguració de la UNICTF

Estem d’enhorabona!!!!! Les nostres alumnes Salomé Corell i Raquel Alabadí, van participar el passat dilluns 5 de desembre de les activitats de la inauguració de la UNICTF, Centre de Tecnologia de la Informació i les comunicacions que gestiona, junt amb la seu de Brindisi, Itàlia, totes les comunicacions de l’ONU del món.
Salomé Corell i Raquel Alabadí, alumnes del Col·legi Sant Bertomeu que actualment cursen 1r de Batxillerat, són joves ambaixadores de l’ONU des del curs passat, i participen de totes les activitats que organitza la seu de l’ONU en Quart de Poblet, la inaguració de la UNICTF ha estat una d’elles. El projecte joves ambaixadors s’inicià en el centre de Godella el curs passat des d’una de les assignatures impartides per la professora del centre, Mamen Sanchis.
A l’acte d’inauguració del nou edifici de les Nacions Unides en Quart de Poblet, assistiren també el secretari general adjunt de Recolzament Operacional de la Secretaria General de l’ONU, Atul Khare; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la ministra de Defensa, Margarita Robles y la secretària d’Estat de Assumptes Exteriors i Globals; Ángeles Moreno Bau.
Atul Khare, durant l’acte, es va se reunir amb els joves ambaixadors, per a intercanviar impressions i assabentar-se de les inquietuds del joves i activitats dutes a terme. El projecte dels joves ambaixadors, en el que participen Salomé i Raquel, s’inicia en el 2015 i reuneix a joves de distints col·legis de València que treballen amb els ODS, objectius de desenvolupament sostenible. Els ODS són els objectius globals que van adoptar els líders mundials en setembre de 2015, per a erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots. L’agenda dels ODS establix l’any 2030 com a data per a aconseguir un futur sostenible per a l’humanitat. s

Raquel i Salome.
Reproducir vídeo
5/5

2 comentarios en “Inaguració UNICTF”

Deja un comentario