Pastoral CSB

Estimats families, Des de Pastoral, volem dirigir-nos a vosaltres per a donar la benvinguda a aquest curs tan especial i peculiar que tenim per davant. Un curs ple de novetats i incerteses en el qual junts aconseguirem la seguretat i tranquil·litat que, tant nosaltres, com els nostres alumnes i famílies necessiten. Ja des de l’inici vénen contratemps que ens fan perdre la comoditat. Les obres fan que la vida en el col·legi siga menys tranquil·la: sorolls, espais reduïts, canvis en les entrades i eixides… Quina sort poder donar les gràcies pel preciós racó que podrem veure cada dia quan entrem per la porta del carreró! I poder veure, en baixar la nova rampa o les escales, un missatge en la lona del col·legi ple d’AMOR: “JO T’HE ESCOLLIT HUI”.

 

Aquestes paraules que veurem cada dia, ens donaran descans, confiança i força. Som triats i enviats pel Senyor per a una missió concreta que es projecta en les nostres vides i en les d’aquells que tenim a prop. Som triats per AMOR i per a estimar, ens tria i crida Ell, que és el Déu de l’Amor.

Aquest missatge, com és habitual, ve emmarcat amb una varietat d’imatges i simbologia:

  • L’esquinçat – dins d’Ell els xiquets i els nostres logos (nosaltres). Els xiquets apareixen junts, somrients, formant grup, comunitat, poble.
  • JO (arredonit) – símbol de l’Eucaristia.
  • T’he escollit – subratllat perquè això és el més important, i a conseqüència d’aquesta elecció: gràcia, relació d’intimitat, força, saviesa, acompanyament, missió…
  • La creu – el més gran, perquè es veja bé i no puga haver dubte de la identitat cristiana dels nostres col·legis.
  • Imatges de:
    • Reflexió o Elecció/Presa de decisions. Jo hui …?
    • Missatge d’amor – relació des de l’afecte i el respecte cap a mi mateix i cap als altres, com el fa Déu Pare amb nosaltres. o Wifi – a què estic connectat?, què em sosté?, de què m’alimente?, en què em consolide? o Fletxes – moltes i diferents perquè molts som els escollits, de moltes formes, en molts moments, per a diferents missions al llarg de la vida.

Comencem un curs amb dificultats i incerteses, però ple d’il·lusió. Saber que darrere del nostre esforç i treball està el creixement personal i acadèmic dels nostres alumnes, ens fa ser perseverants. I saber que les nostres forces se sostenen en Déu i que Ell ens ha escollit per a viure, enriquir-nos i dur a terme la nostra missió, ens dóna la Pau, l’esperança i la seguretat per a realitzar-ho.

 

Feliç curs!


Deja un comentario