Vicente Castillo Bargues

 

Vicente Castillo Bargues, pintor nascut en Godella en l’any 1934, agraït al Centre con a Pare ha fet realitat un desig que tenia en el seu cor. Valorant tota la seua trajectòria professional, amb un munt d’obres d’art en la seua esquena, va acudir al centre el passat 15 de novembre per a sorprendre’ns una altra volta. De fet, fou una visita que va canviar la nostra decoració d’una manera radical, i és que, gràcies a la seua obra Descubriendo al Greco, les parets del Col·le mai tornarà a ser el mateix. Una obra amb un munt de detalls que la fan única i especial.

El fet és senzill però amb un fons que ens ha marcat com a persones, com a professionals i, en resum, com a centre; perquè la educació no és una tasca fàcil i encara que moltes vegades ens veiem advocats a llançar la tovallola, actes com aquest ens recolzen i ens animen a continuar dia a dia. El seu agraïment, així com els somriures dels xiquets i xiquetes, de les famílies i dels companys que formem aquesta família, ens recorden el per què de la nostra ja llunyana elecció d’aquesta professió meravellosa i de la que aprenem dia a dia. Una donació en vida que ens recorda que les famílies que se’n van del Col·le quan els arriba l’hora, mai se’n van de tot, ja que tant nosaltres com elles, ens portem mútuament en el cor.

 

Gràcies Vicente per la teua admiració cap al cos docent, el teu agraïment cap al centre que ha vist créixer als teus fills, el Col·legi Sant Bertomeu, i gràcies a tu per valorar tant, en el seu moment i continuar fent-lo encara, la nostra labor com a persones treballadores, com a família i com a col·legi que tracta de traure de cada alumne tot allò que els defineix com a alumnes exemplars del Col·legi Sant Bertomeu: el teu, sempre teu.

Deja un comentario