Graduació 2n Batxillerat

2n de Batxillerat s'ha graduat!

La graduació de la promoció 2019-2021 del col·legi va tindre lloc el passat divendres dia 21 de maig de 2021 en el Capitoli de Godella. 

L’esdeveniment, que començà a les 18:00h, va estar compost per una sèrie d’actuacions molt emotives preparades per l’alumnat i que recordaren el seu pas pel col·legi; un lloc que els ha vist crèixer, aprendre, gaudir, riure, plorar, sentir, i un munt d’emocions i aprenentatges que han format el que hui són: persones íntegres, capaços de construir una societat millor i que sempre portaran amb ells la identitat que ens defineix. 

Hi començà amb una actuació d’alguns alumnes d’aquesta promoció, que representàren cançons com “Física o Química”, “Money,money” i “Uno más uno son siete”.

Seguidament, l’alumna Natalia Sánchez, efectuà una dança preparada per ella mateixa i l’alumna María Xiusi va lleguir un poema, la autoria del qual va ser la seua pròpia. 

 

La part principal de l’acte, en què foren imposades les beques a l’alumnat, va estar dirigida pels tutors de 2n de Batxillerat i iniciada amb un emotiu discurs que ens recordà la importància de cada membre d’aquesta comunitat educativa que hui som. 

Finalment, un antic alumne del centre, Juan Andrés Arenós Badrán, ens va delectar amb un monòleg molt creatiu en què els protagonistes formaren una part  significativa. 

A més, l’alumnat de 2n, guardonà els seus professors i professores amb un regal que mai oblidaràn. 

Ara només ens queda felicitar-los, deitjar-los molt bona sort en aquesta nova etapa i recordar-los que el col·le sempre serà la vostra casa!

Gràcies per formar part del Col·legi Sant Bertomeu!

 

Açí vos deixem el video resum per si voleu formar part d'aquesta experiència tan emotiva!

Reproducir vídeo

Deja un comentario